Blackout for Hungary

On the 21st of December the party holding the majority of the Hungarian parliament voted in favor of a new media law that is a collection of some of the most oppressive and undemocratic laws from all over Europe and with some worrying changes.

To show our concern for fundamental rights and free speech we black out its online presence on the 5th January 2011 for 24 hours.

continue to the site »

2008. január 9., szerda

Szilveszter

31en a szilveszteri bulira keszultunk. Ementunk vasarolni a kedvenc boltomba (BevMo), es a Safewaybe, ahol megvettuk a hozzavalokat a langoshoz. Ugyanis a gulyasleves utan a kovetkezo lepes a hianyossagok potlasara egy jo sajtos-tejfolos-fokhagymas langos volt. De hat akkor hogy bulizzunk este? -merult fel a kerdes, mivel egy hazibuliba voltunk meghivva Ralfhoz, ahol vegre be tudtam mutatni a magyarokat a legtobb itteni baratomnak (Andy, Willy, Michael, Marco, Ralf). Hat a megoldas az lett hogy a meggyurt langostesztat elvittuk a buliba, meg a felteteket is :D hatalmas poen volt frissen sult fokhagymas langossal kinalni a tobbieket a buliban, ami eleg jol sikerult, iszogattunk, beszelgettunk ettunk sokat :) Kepeket megint Andy keszitett az uj gepevel, es fel is tette a netre.

Elsejen bevittuk andrast San Franciscoba a buszallomasra, ahonnan szegeny tobb mint 10 orat buszozott vissza Oregonba. Szavaval es Tivadarral elmentunk a Berkeley kampuszra, ahol, setalgattunk beszelgettunk, ebedeltunk (delutan). A visszauton megmutattam nekik a hihetetlen San Mateo hidat (ami az egesz oblot atszeli , persze csak kis resze igazi hid). Estere elseje leven megfoztuk a lencset, amit mar 2 napja aztattunk, majd a langossal felvaltva ezt vacsoraztuk (a haziakkal egyutt).

Masodikan en mar dolgoztam. Tivadar es Szava bejottek a ceghez hogy egyutt ebedeljunk az SAPnal a tobbi sraccal. Delutan Szavat kivittuk a San Jose repterre. Igy ert veget a sok (4) magyar latogatasaval felturbozott szunidom. Tivadar meg marad 10 napot, mivel neki a suliban meg mindig tart a szunet.

Nem tudom tolthettem-e volna jobban ezt a 10 napot, nem nagyon hiszem. Sztem mindent kihoztam belole amit egy baratno nelkul ki lehet.. Most vissza a szurke, sokkal maganyosabb hetkoznapokba..

hm, sziasztok